Grande Frisør avdeling Heimdal

Vi har en lys og trivelig salong med topp faglig frisører som er klar til å ta imot akkurat deg. Gratis parkering rett utenfor døren.

Grande Frisør, avd Heimdal

Grande frisør i Heimdal sentrum har en hyggelig atmosfære og er en salong for alle aldersgrupper. Her har vi både herrefrisør og damefrisør som gir deg dagsaktuelle frisyrer til hverdag og fest. Vi utfører alt innen dameklipp, herreklipp og barneklipp.

Hos oss får du også utført alt innen hårfarging, kreativ farge, striping, permanent, føining og oppsetting. Styling til både hverdag og fest. Trimming og pleie av sjegg. Vippe- og bryndesign, makeup, hairextensions og brudepynting.

Vårt fokus er å skreddersy behandlingen til den enkelte kundes behov og ønsker, samt anbefale den rette hjemmepleien og stylingen. Vi vektlegger god kundebehandling og at du skal føle deg velkommen til oss.

Vi har 10% pensjonistrabatt.

Grande Frisør avdeling Heimdal

Heimdalsvegen 8B, 7080 Heimdal

Telefon: 72 84 67 49

 

ÅPNINGSTIDER

mandag – fredag: 09.00 – 18.00

lørdag: 09.00 – 14.00

 

10% Pensjonistrabatt

Ansatte Grande Frisør – Heimdal

Mona

Frisør

Therese

Frisør

HEGE

Lærling

Sølvi

Frisør

Hanne

Frisør

Trond

Eli

Frisør

Siri

Frisør

Ledig stilling

Vi er stadig på utkikk etter flere flinke folk. Har du et ønske om jobbe hos oss? Fyll ut søknadsskjema og send inn.

Personvernerklæring

halv pris på hårklipp

Vi søker modeller til våre lærlinger

Vi har lærlinger som ønsker modeller til dame- og herreklipp. Har du et ønske om å være hårmodell? Ta kontakt med oss via vår facebookside, stikk innom eller ring oss på tlf 72 84 67 49